Estètica Eva González Manresa logo

Centro de estetica
Estètica Eva González Manresa

Centro de estetica

Tractamientos Faciales  -  Tratamientos corporales  -  Fotodepilación
 
 
CLINICAMENT PROVAT: SEGUR I EFECTIU
Els tractaments de Llum polsada Intensa mai havien estat tan intensos
Reconeguts dermatòlegs i professionals de la bellesa de tot el món confien en Ellipse per a la realització de tractaments segurs i efectius relacionats amb una àmplia gamma d'alteracions de la pell. Per aquest motiu tots els productes d'Ellipse van acompanyats d'exhaustiva documentació mèdica que certifica la seva seguretat. Amb Ellipse vostè aconsegueix no només promeses, sinó resultats provats. El convidem que aprengui més i a que sapigueu que Ellipse és indiscutiblement diferent.


FOTODEPILACIÓ
Posi fi a mètodes de depilació lents, desagradables i dolorosos

El rasurat, la cera, les pinces i les cremes depilatòries han estat substituïdes per la depilació en un flash. Ellipse utilitza curts i segurs flaixos de llum emesos per una làmpada de llampecs per eliminar el borrissol no desitjat de qualsevol zona del cos de forma segura i efectiva.


Com funciona el tractament d'Ellipse?
L'operador Ellipse guia la llum des de la llum de llampecs a la zona a tractar. L'exclusiu sistema Ellipse emet llum doblement filtrada per assegurar que només la llum adequada sigui absorbida per la pell.

El pèl conté un pigment (melanina) que absorbeix la llum i la converteix en calor. El pèl transmet aquesta calor al fol·licle pilós, que és destruït i incapaç de produir nou pèl.

Per assegurar una òptima transmissió de la llum al pèl s'aplica una fina capa de gel (similar a l'usat en tractaments d'ultrasons) sobre la pell abans del tractament. Aleshores l'operador desplaça el llum de llampecs per la zona a tractar segons va realitzant flaixos de llum.

LESIONS VASCULARS

Esborreu les telangiectasies de forma segura i efectiva

¿Comprova l'estat del seu maquillatge constantment o sempre utilitza mitges fosques? No cal que amagui aquestes telangiectaisas mai més. Ellipse emet curts i segurs flaixos de llum a través d'una làmpada de llampecs que eliminarà ràpidament aquestes fines venes d'aranya (tècnicament conegudes com Telangièctasi) tant de la cara com de les cames. També poden tractar (Spider, nevi,) i taques de vi de porto.

Com funciona el tractament d'Ellipse?

Els vasos a tractar es troben a prop de la superfície de la pell. L'operador Ellipse guia la llum visible des de la llum de llampecs als vasos sanguinis a tractar. L'exclusiu sistema Ellipse emet llum doblement filtrada per assegurar que només les longituds d'ona adequades siguin absorbides per la pell.

La sang conté hemoglobina que absorbeix la llum i la converteix en calor. Aquesta calor destrueix la proteïna de la paret de la vena. Com a resultat les venes desapareixeran de forma segura i gradual després del tractament.

Per assegurar una òptima transmissió de la llum al vas sanguini s'aplica una fina capa de gel (similar a l'usat en tractaments d'ultrasons) sobre la pell abans del tractament.LESIONS PIGMENTÀRIES
Esborreu les lesions pigmentàries de forma segura i efectiva
La forma més comuna de tractar les lesions pigmentàries ha estat mitjançant maquillatge, cirurgia i làsers. El maquillatge és simple, barat i indolor, però és només maquillatge i requereix de contínua aplicació. La cirurgia ha demostrat un èxit mixt, sovint amb efectes secundaris: les cicatrius. Amb el làser poden obtenir bons resultats, però la majoria només poden utilitzar-se en lesions concretes. Els tractaments d'Ellipse ofereixen resultats clínicament provats i l'eliminació permanent de molts tipus de lesions pigmentaris de la superfície de la pell.

Com funciona el tractament d'Ellipse?

Els tractaments d'Ellipse dirigeixen polsos de llum degudament controlats a la superfície de la pell. La llum és absorbida per un dels químics naturals propis del cos - melanina - que està concentrada en les zones pigmentàries.


La melanina converteix l'energia de llum que absorbeix en calor. Aquesta calor es fa servir per destruir les parts de les cèl·lules en les que s'ha emmagatzemat la melanina. Aquesta tècnica és coneguda com "Fototermolisis selectiva".

La llum visible que el sistema Ellipse emet està acuradament controlada per produir la longitud de pols adequada i la correcta quantitat d'energia per a destruir l'objectiu a tractar sense danyar el teixit circumdant.


FOTORREJOVENIMENT

La majoria de la gent vol mantenir una pell jove i lluminosa per sempre

Això no és fàcil ja que l'edat de la pell reflecteix l'excés d'exposició al sol i la disminució de la producció de col·lagen. El tractament de fotorrejoveniment d'Ellipse ajuda a mantenir un aspecte jove i lluminós. La segura i visible llum que emet la llum de llampecs d'Ellipse proporciona una unificació del to degut a l'eliminació d'alteracions pigmentàries i taques difuses causades per l'edat. També millora la textura de la pell aportant lluminositat i tersura. Moltes dones opinen que el maquillatge s'aplica millor i llueix més. Els tractaments facials són els més comuns però pot tractar qualsevol part del cos.

Com funciona el tractament d'Ellipse?
L'exclusiva làmpada de llampecs d'Ellipse emet llum doblement filtrada per assegurar que només la llum adequada (longitud d'ona) és absorbida per la pell.

La llum que és absorbida ha estat seleccionada perquè sigui el tipus de llum a la qual dues substàncies corporals responen. Les taques epidèrmiques contenen melanina i les taques difuses hemoglobina. Quan les cèl·lules que contenen melanina o hemoglobina reben la llum adequada s'escalfen i eliminen en pocs milisegons.

ACNE VULGAR
Aconsegueixi una pell neta més ràpidament
La majoria de nosaltres pateix acne en algun moment de les nostres vides. Per a molts és una molèstia passatgera però alguns ho pateixen durant diversos anys. Alguns medicaments ajuden a reduir l'acne, però ha estat provat clínicament que els tractaments d'Ellipse acceleren el procés de curació de l'acne. Si no esteu segurs de com de sever és el seu acne, haureu d'acudir a un professional.


Com funciona el tractament d'Ellipse?
Ellipse utilitza curts i eficaços flaixos de llum emesos per una làmpada de llampecs per tractar la zona afectada. L'operador Ellipse guia la llum des de la llum de llampecs a la pell. La llum de llampecs emet llum que ha estat acuradament filtrada abans que la pell l'absorbeixi. Això assegura que només la llum amb les adequades longituds d'ona sigui absorbida per la pell. La llum és absorbida per l'hemoglobina, que és el pigment vermell de la sang.
La calor del llum de llampecs escalfa l'hemoglobina dels fins vasos sanguinis prop de la superfície de la pell. Això causa una menor lesió a les glàndules sebàcies i redueix la sobreproducció de greix que causa l'acne.


* Actualment la millor tecnologia del mercat. Clínicament provat, segur i eficaç


Estètica Eva González Born 13, 08241 Manresa http://www.esteticaevagonzalez.es/